Η γκαλερί «Τύρβη»,  πραγματοποίησε το Σάββατο 01 Ιουνίου, στις 8.00 μ.μ. τα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης κόμικς, ο «Μαύρος Γάτος» του Έντγκαρ Άλαν Πόε.

13 διαφορετικές εκδοχές και παραλλαγές ενός κλασικού Λογοτεχνικού κειμένου.

Η δημιουργική πρόκληση για τους σχεδιαστές ήταν πως να μετασχηματίσουν σε οπτικό αφήγημα τη σκοτεινή ατμόσφαιρα του σπουδαίου αυτού διηγήματος του «καταραμένου» συγγραφέα του 19ουαιώνα, να αποδώσουν την αυτοκαταστροφική πορεία και τα έντονα συναισθήματα ενοχής του ήρωα.Η γκαλερί «Τύρβη», στο Μεσολόγγι, (Βενιζέλου 20), πραγματοποίησε την Κυριακή 21 Απριλίου, στις 8.00 μ.μ. τα εγκαίνια της έκθεσης φωτομοντάζ και πολυμέσων της  Grace Owiti , με τίτλο «Construction in Abstract-Δομή στ' αυθάιρετο».

Όπως γράφει η ίδια η καλλιτέχνης: 

Η γκαλερί «Τύρβη», στο Μεσολόγγι, (Βενιζέλου 20), πραγματοποίησε το Σάββατο 9 Μαρτίου, στις 8.00 μ.μ. τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής των Ηλία Βασιλού και Walter Yu, με τίτλο «Συνέργεια», η οποία περιλαμβάνει κυρίως έργα τα οποία δημιούργησαν από κοινού οι δύο καλλιτέχνες στο Μεσολόγγι. Μια έκθεση που στη συνέχεια θα ταξιδέψει στην Αθήνα (Γκαλερί DepoDarm) και στο Βερολίνο.

Όπως γράφει ο Walter Yu, για τη συνεργασία του με τον Ηλία Βασιλό, αλλά και για τα έργα που εκτίθενται στην έκθεση:


Η γκαλερί «Τύρβη», στο Μεσολόγγι, (Βενιζέλου 20), τιμώντας τη μνήμη του σπουδαίου Έλληνα σκηνοθέτη, σεναριογράφου και παραγωγού Θόδωρου Αγγελόπουλου, πραγματοποίησε την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου, ημέρα συμπλήρωσης επτά ετών από την απώλειά του, και ώρα 8.00 μ.μ. τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας του Ηλία Μπουργιώτη «Το βλέμμα της αιωνιότητας».

Η γκαλερί «Τύρβη», σε συνεργασία με το Μουσείο Μπενάκη, πραγματοποίησαν το Σάββατο 6 Οκτώβρη στις 8.00 μ.μ. τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας του Παύλου Κοζαλίδη «Αναζητώντας τη Χαμένη Πατρίδα».